Prøveforestilling

Jag er jag – Å tørre å leve – Sitt eget liv

Prøveforestilling sønd.18.juni 2017 kl.17.00.  

Prøvesalen i Norsk skuespillerforbund, Welhavensgate nummer 1, 0166 Oslo. 

Arbeidstittel: «Jag er jag, å tørre å leve, sitt eget liv.»

Akt I. En barnenatt

Akt II. Hvordan gikk det siden?

Akt III. Da hun møtte dem

IV. Kjærlighet

Et poetisk, interaktivt, multimedia one-woman show i samarbeid med pianist og komponist Kenneth Karlsson.

Dikt, historier og eventyr + bilder, tegninger og videosnutter + musikk og sang fra bla. Phantom of the Opera, Evert Taube, The Piano, Supertramp, 1970 tallet samt improvisasjoner av Kenneth Karlsson.

(Lukket arrangement)

Dette er en prøveforestilling hvor jeg gir smakebiter av 4 mini-forestillinger og tre diktsamlinger som er på vei til å bli født. Det er fint for meg å få hjelp til å utvikle disse tingene utenfor mitt eget lille univers, og finne ut hva som kan være til glede og nytte for andre og hvordan det kan formidles på en fin måte.

Dette er den aller første gangen i mitt liv jeg går ut slik. Jeg har derfor vært klok nok til bare å invitere gode mennesker som jeg har møtt på min vei. Mennesker som har utvist god dømmekraft og som jeg er trygg på at vil se på meg og mitt med HJERTEØYNE og skjønner at jeg drømmer om at noe av dette kan hjelpe, glede og inspirere andre i sitt liv.

Det blir mulig å kjøpe sunne kaker, fingermat og alkoholfri drikke av flere slag.

Vennlig hilsen Benedicte B.

PS

Hvorfor gjør jeg dette, som er langt utenfor mitt vanlige yrkesliv? Ikke er jeg skuespiller, eller har annen profesjonell bakgrunn for å gjøre noe slikt heller…

Daglig arbeide med alvorlig syke mennesker, har fått meg til å love meg selv å prøve å leve til fulle hver dag, ikke vente på at jeg blir «flink nok» eller noe annet som en kanskje aldri rekker.

Kort sagt: Jeg prøver å tørre å leve MITT eget liv. NÅ. Jeg håper å kunne inspirere også andre til å finne sin egenart og tørre å leve livet på SIN EGEN MÅTE. NÅ!

Velkommen!