• Premiere: Kjærlighet, poesi og piano

Forestilling – Kjærlighet, poesi og piano

Søndag 3. juni kl. 1600

Kjærlighet, poesi og piano.

Dikt om kjærlige relasjoner, og de relasjonene
som burde ha vært det.

Poesi og vakker pianomusikk, originale illustrasjoner og foto.
Om å bli fri fra fortidens spøkelser, og alt som hindrer deg i
å folde deg ut som deg selv og dyrke trygge og kjærlige relasjoner. Terapeutisk teater med garantert Happy Ending.

En reise fra sårbarheten vi alle bærer på, gjennom følelsesmessig innestengthet og frykt, til et liv i mye mer frihet, kjærlighet, trygghet og glede!

Poetiske tekster, anekdoter og eventyr om vårt fellesmenneskelige hjertestrev og ønske om å bli elsket slik vi er og om å beholde kjærlighetsmotet!

Musikalsk ansvarlig Hilde Torgersen. Tekst, regi og produksjon Benedicte B. Originale illutrasjoner: Knut Schneider, Siri Davik og Unni Aass. Foto: Benedicte B.

BILLETTER
Påmelding ved å betale inn kr.375,- på nettbank nr. 9046 12 40339.
De som har meldt seg på før 10 mai, får også en bok med utdrag fra 5 diktsamlinger («Rosinpiken,» «Silkeapen,» «Hjemme hos oss,» « Nattergalen» og «Likevel.»)
En poetisk, musikalsk, interaktiv, multimedia life-performance.

PROGRAM
15.30 dørene åpnes, du får en velkomstdrikk i salongen
og et teaterprogram og kan gå rolig inn i teatersalen.
16.00 akt I. starter
16.45 – 16.15 pause med nydelige og sunne kaker,
kombucha, te, kaffe eller Farris
17.15 – 18 akt II.

Hvordan dyrke håp og evner, så livet ditt blir mer fylt med kjærlighet? Slik at det kan gå bra, LIKEVEL? Kan man trene på å velge sunne mennesker i livet sitt og øve på å åpne seg? Er det mulig å utvikle tryggere relasjoner hvor det er bra nok å være deg selv og dere begge klarer å være hengivne?

Hver forestilling er unik og spilles kun ÈN gang, fordi jeg setter den opp helt selv. Hele Venskaben leies til arrangementet.

Betalingen inkluderer mat, drikke og teaterprogram. De som betaler inn før 10.mai får også en bok med utdrag fra 5 diktsamlinger («Rosinpiken,» «Silkeapen,» «Hjemme hos oss,» « Nattergalen» og «Likevel.»)

Husk å skrive hvor mange billetter du ønsker og navnet ditt. Salen er nydelig, liten og har kun 100 plasser, så det er klokt å reservere tidlig og du skjønner sikkert at det er nødvendig for oss å vite hvor mange vi skal kjøpe mat til og hvor mange bøker som skal trykkes opp.